Hirdetés

Szükség van Vin Diesel visszatérésére A galaxis őrzői 2-ben?

|

Hirdetés

A galaxis őrzői a tavalyi év egyik legnépszerűbb Marvel filmje lett, így nem is volt kérdés, hogy hamar folytatni kell. Bár ez a "hamar" jelen esetben még két évet jelent, így a közönség csak 2017 májusában élvezheti majd a mozikban. Sajnos egyelőre még nem sokat tudunk a projektről. Arra számítunk, hogy minden karakter és annak színésze visszatér az őrzők közül, igaz ezt hivatalosan még nem erősítették meg, egy kivételével: James Gunn nemrég közölte Facebook oldalán, hogy Vin Diesel egy, maximum kétmondatos szinkronmunkájára a következő részben is számíthatunk. Mivel a színésznek nem kell mocap ruhába bújnia Groot karakteréért, és az "Én vagyok Groot" mondatát is számtalan módon elmondta már, felmerül a kérdés, hogy egyáltalán szükség van-e a továbbiakban is az aktív közreműködésére. A Movieweb összeszedett néhány jó érvet Diesel szerepeltetése mellett:

  • Ahogy a tavalyi moziban is láthattuk,  a kalandok változásával Groot háromszavas mondatának hangsúlya és előadásmódja is mindig másmilyen lett. Ki tudja, hogy ennek még milyen felfedezetlen mélységei vannak.
  • Nincs kizárva, hogy a második részben is kapunk olyan meglepetést a karaktertől, mint a "Mi vagyunk Groot" mondata, ami egyben katarzisként is szolgált a filmben.
  • Láthattuk a 2014-es műben, hogy a régi Groot helyett most egy újra számíthatunk, bár a film legvégén még csak "kisbaba faként" láthattuk. Nincs kétség afelől, hogy a limitált szókészlet poénját megtartják, de nem tudjuk, hogy milyen életszakaszában láthatjuk viszont a karaktert, ami adhat Vin Dieselnek plusz munkát.
Ti örülnétek, ha Vin Diesel visszatérne? És szerintetek fognak az alkotók változtatni valamit Grooton, vagy marad a régi?
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.