Hirdetés

Szünetel a The Mandalorian forgatása a koronavírus miatt

|

Újabb produkciót ért utol az életünket már két éve sanyargató vírus.

Hirdetés

Még talán a Mátrix Neója is bajban lenne mostanság, hiszen annyi hírt kaphatunk arról, hogy ez meg az a film, illetve sorozat kénytelen szünetelni a COVID-miatt, hogy az embernek az az érzése támad, hogy még 2021 elejét írjuk, amikor még epekedve vártuk a megváltást ígérő vakcinákat. A deja vu feeling csak még élénkebbnek tűnik, miután a legújabb pletykák alapján a The Mandalorian harmadik évados forgatását is kénytelen volt felfüggeszteni a stáb. 

Hirdetés

Az októberben elrajtoló munkálatok már eleve szünettel vonultak az újévre, hiszen még egy ekkora biznisz is megadja a dolgozóinak a karácsonyi, illetve újévi pihenőt. A forgatás az újévben folytatódott volna, ám a Los Angelesben tapasztalt meredeken megugró COVID esetszámok miatt a projekt vezetői körültekintőbbnek találták elhalasztani a visszatérést, és egyelőre nincs is konkrét időpont a folytatásra.

Nemrégiben az NCIS és a Star Trek: Picard sorozatok is hasonló sorsra jutottak, és minden bizonnyal a következő hetekben újabb és újabb projektekről kaphatunk hasonló híreket, vagy meg nem erősített pletykákat. A The Mandalorian harmadik évadának egyelőre nincs kőbe vésett premierdátuma, de az előzmények alapján a Disney valószínűleg idén karácsony környékére tervezné a rajtot. Kérdés, hogy a mostani szünet mennyire fogja befolyásolni ezt a megszokott nyitányt.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.