Hirdetés

Szuper Mentőexpedíció háttérképek a Mozi Mánia appban

|

Hirdetés

A hazai mozikban október 1-én debütál a Mentőexpedíció (The Martian), Ridley Scott új sci-fi mozija, az InterCom forgalmazásában. A Matt Damon, Kate Mara, Jessica Chastain és Kristen Wiig főszereplésével készült produkcióhoz majd egy tucat, ingyenesen letölthető háttérkép érhető el a Mozi Mánia appban. A Mozi Mánia app Magyarország egyik legnépszerűbb mozis alkalmazása számos hasznos funkciót kínál a felhasználók számára, az alkalmazás alapkoncepció szerint a legkényesebb filmrajongó igényeit is megpróbálja kielégíteni. [gallery size="large" ids="68388,68389,68390"] Több, mint 100 hazai mozi aktuális műsora, közel 60 mozi esetén pedig online jegyfoglalási lehetőséget kínál az applikáció. Több száz, akár a legfrissebb filmkritika böngészhető, a MovieAddicts jóvoltából, bevételi, nézettségi adatok érhetőek el az appban. Messze a legnépszerűbb funkció a háttérkép letöltési lehetőség, ahol a most frissült Mentőexpedíció hátterek mellett közel 300 filmes kép között lehet böngészni. A Mozi Mánia app elérhető az App Store és a Google Play áruházban is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.