Hirdetés

Kő kövön nem marad a Szuperhős Harcklub 2.0 után

|

A DC sorozatos szuperhősei újra összeálltak verekedni, itt a Szuperhős Harcklub második felvonása.

Hirdetés

Tavaly szinte a semmiből érkezett a Szuperhős Harcklub, ami egy jópofa reklám volt a The CW-n futó DC-s sorozatok számára. A felhozatal azóta jócskán bővült, hiszen idén ősszel már négy ilyen típusú széria lesz látható a csatornán, köztük a Supergirl is. Ezen alkalomból pedig vétek lett volna kihagyni a nagysikerű videó folytatását, ami a Szuperhős Harcklub 2.0 címet kapta, habár a "Szuperhős Gyakorlószoba" találóbb lett volna.

Hirdetés

Az új videóban azonban nem csupán a szuperhősöké a főszerep, hanem azok hőséges társainak is jutott valamennyi a rivaldafényből. Ha tetszett ahogyan a kisképernyős hősök együtt zúznak, akkor egyet se félj, hiszen decemberben érkezik az eddigi legnagyobb crossover, ami négy epizódon keresztül szórakoztatja majd a nézőket olyan szuperhősökkel, mint Flash, Supergirl, Zöld Íjász és természetesen a Holnap Legendái. Az Íjász számára lesz a legkülönlegesebb ez az időszak, hiszen ekkor érkezik el a 100. epizódhoz, amelyben egy ikonikus gazfickó visszatérésére is számíthatunk.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.