Hirdetés

Szuperhősök jelentik a frontról 04.28.

|

Több forrásból is értesültünk kisebb-nagyobb változásokról, frissítésekről Marvel, DC és egyéb adaptációkról, a szuperhősök pedig csak özönlenek - mire számíthatunk pontosan?

Hirdetés

The Wolverine - A Fox megerősítette, hogy tényleg forgatnak Ausztráliában is, de a film helyszíne Japán lesz. Ha minden jól megy, augusztusban kezdik el forgatni a filmet.
A csodálatos pókember - Május negyedikén, a Bosszúállók amerikai premierjén debütál az új előzetes.
Vasember 3 - Andy Lau is benne lehet a stábban, ő alakíthatja Stark egy régi ismerősét.
X-Men: Az elsők 2 - Ismét Matthew Vaughn rendezi majd és 2013 januárjában kezdődhet a forgatás. A várható permier 2013 vége, 2014 eleje.
Daredevil reboot - Továbbra is a forgatókönyvet csiszolgatják, semmi érdemleges.
Fantasztikus Négyes reboot - A Chronicle rendezője, Josh Trank készítheti és ha minden igaz, a forgatókönyv is lassan elkészül.
Az erő krónikája 2 - Hamarosan nekilátnak a folytatásnak, a stúdió szeretné minél előbb megvalósítani és ismét Josh Trank-nek ajánlották fel a rendezői széket.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.