Hirdetés

Szuperhősök jelentik a frontról 09.28

|

Több forrásból is értesültünk kisebb-nagyobb változásokról, frissítésekről Marvel, DC és egyéb adaptációkról, a szuperhősök pedig csak özönlenek - mire számíthatunk pontosan?

Hirdetés

Thor 2 - Főhősünk ellátogat majd új világokba is a már ismertek mellett, a folytatásban apjával, valamint Jane Foster-rel való viszonyával foglalkoznak bővebben. Állítólag A rém rendezőjét, Petty Jenkins-t akarják a projekt élére, korábban Brian Kirk került szóba. Tervezett premier: 2013. július 26.

Vasember 3 - 2012 júniuásra tolódott át a forgatás kezdete, amit Észak-Karolinában, azon belül is Wilmingtonban fog majd kivitelezni Shane Black. Tervezett premier: 2013. május 3.

Amerika kapitány 2 - Chris Evans megerősítette a folytatást és elárulta, hogy 2014-ben küldenék hadba a projektet.

Superman: Man of Steel - Julia Ormond helyett Ayelet Zurer (Angyalok és démonok, Nyolc tanú, München) alakítja majd Superman kriptoni édesanyját, Lara Vor-Van-t.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.