Hirdetés

Szuperhősök Vs. Földönkívüliek - itt a DC sorozatos crossover új promója

|

Megérkeztek az űrlények a The CW-n futó DC sorozatok crossoverének előzetesében.

Hirdetés

Az Invázióra keresztelt négy részes crossover az összes DC sorozatot bevonja, amik a The CW-n futnak. A történet a Supergirlben indul útjára, majd folytatódik a The Flash és az Arrowon keresztül, végül pedig a Legends of Tomorrowval záródik. A szuperhősök ellenfele egy veszedelmes, és technológiailag fejlett földönkívüli faj lesz, akik fenyegetést látnak a bolygónkon egyre nagyobb számban feltűnő különleges képességekkel rendelkező emberekben, ezért úgy döntenek kiírtják a lakosságot, mielőtt elérnénk, sőt felül múlnánk az ő szintjüket.

Hirdetés

A crossover epizódokban rengeteg ismerős arccal találkozhatunk, akik nem számítanak majd idegennek, ha nyomon követitek a sorozatokat, de a rend kedvéért felsoroljuk kikkel kell számolni. A zöld íjász gárdájából nem marad ki Stephen Amell (Oliver Queen/Zöld Íjász), David Ramsey (John Diggle/Spartan) és Emily Bett Rickards (Felicity Smoak). Flash fronton felbukkan Grant Gustin (Barry Allen/The Flash) és Carlos Valdes (Cisco Ramon/Vibe). Supergirl nélkül persze nincs műsor, Melissa Benoist (Kara/Supergirl) sem hiányozhat. Végezetül a Legends of Tomorrow népes tábora is megérkezik az összejövetlre, élükön Caity Lotz-al (Sara Lance/White Canary), akihez csatlakozik Nick Zano (Nate Heywood/Steel), Maisie Richardson-Sellers (Amaya Jiwe/Vixen), Dominic Purcell (Mick Rory/Heat Wave) és Brandon Routh (Ray Palmer/Atom). Egy bónusz visszatérőt eddig okkal nem említettünk, hiszen felbukkanása némiképp SPOILERES, tehát csak óvatosan a tovább olvasással. Szóval a crossover alkalmával Katie Cassidy-t is viszont köszönthetjük, Laurel Lance szerepében!

A szinte minden hőst összegyűjtő kaland november 28.-án veszi kezdetét a Supergirl 2. évadának 8. epizódjával, aminek alul találjátok a promóját.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.