Hirdetés

Szürke senkik - klassz kis posztert kapott a magyar háborús akciófilm

|

Köbli Norbert, a Félvilág forgatókönyvírójának legújabb filmjének poszterét látván a Szürke senkiket legszívesebben azonnal néznénk.

Hirdetés

Nemrégiben már hírt adtunk arról, hogy Köbli Norbert (olyan remek filmek írója, mint A vizsga, A berni követ, illetve a Félvilág) hamarosan újabb alkotással jelentkezik, amely ezúttal egy az I. világháború idején játszódó, változatos etnikumú csapat öngyilkos bevetésének históriáját meséli el. 

Hirdetés

A Szürke senkik az író előző filmjeihez hasonlóan televízióra készül így játékideje a másfél órát sem fogja meghaladni, viszont A berni követtel és a Félvilággal ellentétben a rendezői székben nem Szász Attila ült, hanem a nagyobb tömegek számára ismeretlennek bizonyuló Kovács István vállalta magára a dirigálás feladatát. A híresztelések szerint akcióban, kalandban és izgalmakban bővelkedő film előzetesére és - értelemszerűen - premierjére még várnunk kell (őszre van beharangozva), de addig is nyugodtan legeltethetjük szemeinket a filmhez készült poszteren, mely egyszerű ugyan, de így is feltűnően szemre- (sőt, mi több: falra) való darab. 

Nos, mit szóltok? Ritkán (tényleg ritkán) készül magyar filmhez igazán jó poszter, úgyhogy már csak ezért is meg kell becsülnünk - emellett pedig az sem elhanyagolható tény, hogy világviszonylatban is simán megállná a helyét. Remélhetőleg ezt majd a filmről is elmondhatjuk. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.