Hirdetés

Taboo - Megérkezett Tom Hardy sorozatának első előzetese

|

Hirdetés

Legutoljára A visszatérőben láthattuk Tom Hardy-t, amint éppen megpróbálja eltenni láb alól Leonardo DiCapriót. Fitzgerald karaktere nyers, kegyetlen, elemi túlélő volt. Éppen ezek a karakterek állnak jól Hardy-nak és ha adódik alkalom nem is haboz elvállalni a brutális szerepeket, mert valljuk be baromi jó ezekben. A prémvadász Fitzgerald karakterének megformálása nagy eséllyel Oscar-díjat is hoz számára, ezt leghamarabb hétfőn hajnalban tudjuk majd meg. A Taboo első előzetese alapján is nagyjából a fenti jelzőkkel tudnánk jellemezni Tom Hardy karakterét. Ezúttal saját sorozatában alakít majd egy vadon által lelkileg átformált embert. Az FX legújabb minisorozatában Delaney-t, egy Afrikából visszatérő magányos vadonjárót alakít majd, aki Angliába hazatérvén hadat üzen az egyre nagyobb teret hódító Brit Kelet-Indiai Társaságnak. Hardy-n kívül pár pillanat erejéig szemügyre vehettük a Trónok harca két szereplőjét, Jonathan Pryce-t és Oona Chaplint, ráadásul feltűnik még a House of Cards-ban Kevin Spacey kabinet főnökét alakító Michael Kelly is. Már csak a színészgárda alapján is azt lehet mondani, hogy egy remek sorozatot kapunk majd, de, ez még nem minden, ugyanis a sorozat ötlete Tom Hardy és apja, Chips Hardy fejéből pattant ki. A családi projekt megvalósulását pedig Ridley Scott és Steven Knight segítették. https://www.youtube.com/watch?v=6ZYAQSlIhM4 A látottak alapján rendkívül erős atmoszférával rendelkezik a sorozat. Mind a jelmezek és a sötét, viktoriánus környezet tökéletesen megadják az alaphangulatot, amit még egy kis afrikai misztikummal is fűszereztek. Egyelőre még nem tudni, hogy mikor láthatjuk az első epizódot, de az előzetes alapján érdemes lesz odafigyelni erre az alkotásra. A Taboo szinopszisát lejjebb görgetve olvashatjátok:

A Taboo történetének középpontjában James Keziah Delaney áll, aki megjárta a világ végét és közben visszafordíthatatlanul megváltozott. Távollétében halottnak hitték, ám hazatér Afrikából Londonba, hogy átvegye örökségét, legalábbis ami maradt apja hajózási társaságából és újraépítse életét. Ám a hátrahagyott örökség egy mérgezett kehellyé vált időközben. James penge élen egyensúlyozva küzd az életben maradásért, míg családja körül gyilkosságokat, összeesküvéseket, árulásokat és sötét rejtélyeket fedez fel.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.