Hirdetés

Taika Waititi és Mark Ruffalo beszéltek a Thor: Ragnarokról

|

Hirdetés

Sok mindent halottunk már a Thor: Ragnarok stílusáról és arról, hogy miként fog kapcsolatba kerülni a címszereplő Hulkkal, viszont még mindig elég távoli a premier szóval rengeteg minden változhat addig. Jelenleg a forgatókönyvön dolgoznak gőzerővel a készítők, a produkció pedig még idén elkezdődik Ausztráliában. A Collidernek most alkalma volt leülni Taika Waititi rendezővel, aki elmondta, hogy próbál humoros elemeket implementálni a szkriptbe.

Imádom azt a részt A bosszúállókban, amikor Hulk felkapja Lokit és ide-oda ütlegeli, mint egy játékbabát. Remek humort kölcsönöz neki, olvassátok ti a képregényeket? Kiszámíthatatlanok. Őrültek. Szerintem pontosan ez szükséges ahhoz, hogy változatosak legyenek. Megvannak a sötétebb és komolyabb filmjeik, viszont nagyszerű, hogy meg akarják kicsit kavarni a dolgokat. Szeretném beleadni a saját humoromat a filmbe.
Waititi arról is beszélt, hogy az általános hittel szemben nagyon is rugalmasan mennek a dolgok a Marvel Stúdiónál, amikor a filmek történetéről és szerkezetéről van szó.
Megtanultam, hogy igazából nincsenek szabályok. Nincsen előre kijelölt útvonal. Ebben nagyon hasonlítanak a Pixarhoz. Folyamatosan a legjobb történeteket keresik, képesek lennének mindent lebonti és az elejéről kezdeni, ha a tökéletes sztori azt kívánja. Ezért jó a Marvel, csak nyomják és nyomják előre a dolgokat, amíg ki nem préselik a legjobbat belőlük.
Ahogyan azt tudjuk, Mark Ruffalo Hulkja szintén fontos szerepet tölt be a Ragnarokban. A színész elárulta, hogy az itt felvezetett története folytatódni fog az Avengers: Infinity War mind két részében is.
Egy nagyon érdekes történet vonalat dolgoztunk ki Banner számára a Thor 3, a Bosszúállók 3 és a Bosszúállók 4-hez, amelyeket ha összerakunk majd, olyan lesz mintha egy önálló Hulk filmet néznénk.
A Thor: Ragnarok 2017 november 3-án lezárja a Marvel Filmes Univerzum Asgardi trilógiáját. A főszerepben visszatér Chris Hemsworth, rajta kívül pedig Tom Hiddleston Lokiját és Anthony Hopkins Odinját is újfent láthatjuk. A hírek szerint Cate Blanchett a főellenség szerepére esélyes.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.