Hirdetés

A Thor: Ragnarök rendezője a rasszistákon élcelődik új filmjében

|

Már most imádjuk Taika Waititi következő projektjét.

Hirdetés

Taika Waititi, az új-zélandi csodagyerek, aki egymásnak eresztette Hulkot és Thort egy arénában (Thor: Ragnarök) és aki úgy nem mellesleg a legviccesebb Marvel-filmet tette le az asztalra A galaxis őrzői 2 mellett, most új filmbe fogott. A film, melynek címe Jojo Rabbit lesz, nem akármilyen lesz, arra mérget vehetünk. A Jojo Rabbit egy német fiúról fog szólni, aki kissé félszeg, nincsenek barátai, magának való, édesanyja pedig egyedül kénytelen őt nevelni. Kicsit hazudtam az imént, mert igenis van neki barátja - még ha képzeletbeli is: nem más, mint Hitler maga.

Hirdetés

Nem semmi, ugye? Waititi filmje egy második világháborús szatíra lesz, melyben ígérete szerint nem fog kesztyűs kézzel bánni a témával és rendesen megkapják a magukét a rasszisták. Érdekesség egyébként, hogy Waititi saját magára osztotta a diktátor szerepét, amit immáron kép is bizonyít, melyet a rendező osztott meg instagramon (bár itt még a bajusz hiányzik, reméljük, nem utómunkával fogják odatoldani):

A Jojo Rabbit már akkor az év egyik legvártabb filmje volt számunkra, amikor csak a címét tudtuk (vagy hogy Waititi új filmet rendez), de így, hogy már tudjuk, hogy milyen közegben fog játszódni és miről fog szólni, nos: csak még jobban várjuk. Nem ez lesz persze az első alkalom, hogy Waititi kiáll a rasszizmus ellen, ezt a videót például mindenkinek ajánlom figyelmébe, aki még nem látta (és annak is, aki már látta, mert én is többször megnéztem):

A filmben Taika Waititin kívül szerepet kap még Scarlett Johansson, illetve Sam Rockwell is. Előbbi a fiú édesanyját fogja megformálni, utóbbi szerepének a kilétéről egyelőre nincs tudomásunk.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.