Hirdetés

Meglepő, hogy ki bukkant fel a Doctor Strange forgatásán

|

Hirdetés

SPOILERVESZÉLY! Benedict Cumberbatch jövő novemberi Marvel-filmje, a Doctor Strange elhozza a stúdió filmes univerzumának a mágia misztikus világát, de a forgatás még tart, ezáltal eddig csak koncepciós zajokat kaptunk. A Marvel társelnöke, Louis DEsposito azonban megosztott egy érdekességet a minap. Olyan képeket töltött fel a Twitterjére, amik a Doctor Strange munkálatainak helyszínéről származnak és ki nem találjátok, hogy ki bukkant fel a forgatáson... nem más volt az, mint az új Pókember, Tom Holland! A fiatal színész az alábbi képen balról jobbra a Doctor Strange rendezője, Scott Derrickson és DEsposito között mosolyog.

CWWIMXTUYAA6nXo
Ez vajon azt jelenti, hogy Pókember valamilyen módon részese lesz a Marvel mágikus filmjének? Esetleg csak cameo az egész? Talán egy stáblistás jelenet? Vagy csak kapott lehetőséget meglátogatni a forgatást és nem hagyta ki az alkalmat? Egyelőre sötétben tapogatózunk, de várjuk a ti véleményeiteket is.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.