Hirdetés

Talán mégse lesz folytatása a Szellemirtóknak

|

Ne tartsák vissza a lélegzetüket azok, akik esetleg várnák a Szellemirtók folytatását.

Hirdetés

Nemrégiben még fenenagy volt a bizakodás a számokat illetően, mostanra azonban sajnálatos módon alábbhagyott a lelkesedés - hiába szerettek volna egy egész kis mellékfranchise-t kerekíteni Paul Feig reboot-ja köré animációs sorozattal meg miegymással egybekötve, a bevétel alacsony volta ezt megakadályozhatja. 

Hirdetés

A megközelítőleg 144 milliós költségvetést magáénak tudó film ugyanis meglehetősen nyögvenyelve hozza csak vissza a belé fektetett anyagiakat - világszerte nagyjából 180-at kapart össze (ami ugyan meghaladja a ráfordított anyagiakat, de csak hangyányival) és bár ehhez hozzá kell tenni, hogy a bevételekbe még nem szállt bele a francia, spanyol, illetve japán közönség, a szakértők szerint bajosan fog 225 milliót termelni a film. Ami ugye már elegendő lenne ahhoz, hogy bizakodjanak egy lehetséges folytatásban és nem lenne hiábavaló az a még további filmre való szerződés-aláírás, ami a főszereplőket illeti. Nem kevéssé hátráltató tényező egyébként az is, hogy Kínában konkrétan betiltották a filmet, így máris jókora nézőszámtól esik el Feig filmje. 

Mindettől függetlenül azonban továbbra is sutyorogják a madárkák, hogy a stúdió szeretné tovább ütni a vasat és ha az élőszereplős stíl nem is jött be nekik, azért egy animációs filmet csakazértis össze szeretnének hozni (ami elviekben 2019-ben érné el a mozivásznakat), amivel párhuzamosan az animációs széria gondolatáról sem szívesen mondanak le (ami 2018-ban érkezne). De arra eggyel kevesebb az esély, hogy újra lássuk a vadiúj Szellemirtókat (és most Kate McKinnon-ra gondolván elmorzsolok egy-két súlyos könnycseppet). 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.