Hirdetés

Tales of Halloween címmel érkezik az új horror antológia film

|

Hirdetés

A V/H/S című horror antológia viszonylagos sikerén (?) felbuzdulva a zsáner rendezői ismét összefogtak, és egy újabb ilyen filmmel rukkolnak elő, ami idén pont Halloweenkor kerül majd ki a mozikba. A címe ötletesen Tales of Halloween lett, és egy amerikai kertváros Halloweenjét fogja bemutatni 10 történeten keresztül, amint a települést mindenféle szörnyek, gyilkosok és földönkívüliek szállják meg. A rendezők között megtalálhatjuk Darren Lynn Bousmant (Fűrész 2, 3 és 4) vagy Neil Marshallt (A barlang/The Descent), és mellettük pedig olyan színészek csatlakoztak a projekthez, mint Greg Grunberg (Hősök sorozat), Keir Gilchrist (Valami követ), James Duval (Donnie Darko) vagy Jose Pablo Cantillo (The Walking Dead). https://www.youtube.com/watch?v=C2tA1e8UAZ4 Bár a horror műfajából számtalan név hozzájárult a film elkészítéséhez, ez a nagy szám sajnos nem vezetett egyenes arányú minőségi színvonalhoz. A trailer első és második megnézését követően is néha az a gondolat fogalmazódhat meg bennünk, hogy ez gagyi, de remélhetőleg a novemberi megjelenésig még egy kicsit pofoznak a film vizuális világán a rendezők.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.