Hirdetés

Támadás a Fehér Ház ellen 2: London ostroma - Itt az első hivatalos trailer (Frissítve)

|

Hirdetés

A 2013-as Támadás a Fehér Ház ellen ugyan nem volt tökéletes, de akciófilmként jól lehetett rajta szórakozni. Így természetesen nem maradhatott el a folytatás, ami a London Has Fallen nevet kapta (tőlünk pedig ezt a szép hosszút: Támadás a Fehér Ház ellen 2: London ostroma), és nem olyan régen csúsztatták premierjének dátumát. A történet szerint miután a brit miniszterelnök meghal, a temetése egy terrorista szervezet célpontjává válik, melynek célja, hogy a világ legfontosabb vezetőit kiiktassák, lerombolják a brit fővárost, és elterjesszék a világra nézve baljós jövőképüket. Az Egyesült Államok elnökén (Aaron Eckhart) múlik ennek megállítása, valamint az amerikai Titkos Szolgálat fején (Gerard Butler), és egy angol MI-6 ügynökön (Charlotte Riley), aki helyénvaló módon senkiben sem bízik. Külön örülhetünk még Morgan Freemannek , aki immár alelnökként néz szembe a problémával. További szereplők: Alon Moni Aboutboul, Angela Bassett, Robert Forster, Jackie Earle Haley, Melissa Leo, Radha Mitchell, Sean O’Bryan és Waleed Zuaiter. A filmet Babak Najafi rendezte, a forgatókönyvért pedig Creighton Rothenberger, Katrin Benedikt, Christian Gudegast és Chad St. John a felelős. Frissítve: már szinkronosan is nézhető! Szinkronos: https://www.youtube.com/watch?v=RlLQfHHOjIY Eredeti:  https://www.youtube.com/watch?v=3AsOdX7NcJs

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.