Hirdetés

Nézd meg premier előtt a Támadás a Fehér Ház ellen 3-at! (Lezárva)

|

Augusztus 29-én Mike Banning harmadszorra is visszatér mozikba megmenteni Amerikát, mi pedig lehetőséget biztosítunk nektek, hogy premier előtt nézhessétek meg az akciózását.

Hirdetés

A védangyal bukása alcímű harmadik részben az amerikai elnök hű testőre és egyben barátja, Mike Banning (Gerald Butler) kerül a céltábla közepére, miután őt kezdik el gyanúsítani az elnök megölésének kísérletével. Minden ellene szól, ezért őrizetbe veszik, viszont hogy tisztázza nevét és hűségét az elnök iránt, elmenekül és felkeresi rég nem látott, igazi vademberként élő apját (Nick Nolte). Az ő segítségét kéri, hogy együtt kapják el az igazi tettest.

Hirdetés

Puliwood és a Freeman Film együttműködésének köszönhetően premier előtt nézhetitek meg a Ric Roman Waugh (Az elítélt, A góré, Csapda) rendezésében készült Támadás a Fehér Ház ellen 3. - A védangyal bukását, ugyanis három páros belépő talál gazdára azok között, akik augusztus 27,  kedd délig helyesen válaszolnak az alábbi kérdésre:

A korábbi két filmben ki alakította az Egyesült Államok elnökét?

a, Aaron Eckhart
b, Gerard Butler
c, Jackie Earle Haley

A helyes megfejtés betűjelét a puliwood@project029.hu-ra várjuk "Fehér Ház" tárggyal. A vetítés 2019. augusztus 28-án, szerdán este lesz egy budapesti moziban. A szerencsésekkel a kezdés pontos időpontját illetően felvesszük a kapcsolatot (kérjük, hogy csak olyan jelentkezzen, aki biztosan el tud menni a vetítésre!). Ha szeretnétek elsők között értesülni az ehhez hasonló lehetőségekről és élvezni remek humorunkat, akkor érdemes követni a Facebook oldalunkat. Sok sikert kívánunk!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.