Hirdetés

Támogassuk a Cirko-Gejzír mozi túlélését!

|

A művészmoziknak nagyobb szüksége van ránk, mint valaha.

Hirdetés

Nem csak a nagyobb mozihálózatok, de a kisebb filmszínházak is nehéz helyzetbe kerültek az elmúlt hónapok során. A Cirko-Gejzír mozi nemrégiben adott ki egy közleményt, amiben a lelkes filmrajongók támogatását kérik, mivel több hónapnyi zárvatartás után ugyan újból megnyíltak a mozi kapui, a közönség egy jelentős hányada továbbra is inkább otthonról nézné a filmeket - ez a globális tendencia persze érthető a jelenlegi helyzetben.

Hirdetés

Azonban egy ilyen hosszan tartó és jelentős anyagi kiesés a kisebb mozik túlélésére is veszéllyel lehet, a Cirko-Gejzír pedig jelenleg is a fennmaradásáért küzd. A mozi Facebook-közleményében a Cirko-bérlet megvásárlására buzdítja a közönséget, ami a felhasználás kezdetétől fogva egy éven keresztül lesz érvényes. A felhívás óta 120 Cirko-bérlet talált gazdára, nagyjából pedig 500 darab eladására lenne szükség a Cirko-Gejzír biztos jövőjéhez.

Ha szeretnéd, hogy a válság után is létezzen a Cirko, kérünk, vegyél most egy Cirko-bérletet (karácsonyi ajándéknak is szuper)! Bármikor kezded használni, onnantól egy évig érvényes lesz. Ha most megveszed, segítesz, hogy túléljük ezt az időszakot, és a Cirko akkor is nyitva legyen, amikor újra jönnél mozizni - hogy akkor is a legfontosabb fesztiválok díjnyertes filmjeivel, különleges programjainkkal és a jól ismert cirkós hangulattal várhassunk.

A teljes szerkesztőség nevében mondhatom, hogy a Cirko-Gejzírhez hasonló filmszínházakban egészen más élmény mozizni, így mi is arra buzdítunk Titeket, hogy támogassátok a fennmaradásukat - filmszeretőként közös érdekünk az ilyen különleges hangulatú mozik túlélése. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.