Hirdetés

Tancharoen készíti az új Mortal Kombat mozit!

|

A Warner Bros. fejeseit meggyőzte Kevin Tancharoen rendező Rebirth című kisfilmje és a Legacy című 10 részes sorozat, ezért felfogadták az úriembert a Mortal Kombat reboot élére.

Hirdetés

Tancharoen számítása tökéletesen bejött: alacsony költségvetésből, de hatalmas lelkesedéssel készítette el a Rebirth kisfilmet és a Legacy 10 részes websorozatot, ami beváltotta a hozzá fűzött ígéreteket és mindent összevetve tetszett a Mortal Kombat univerzum rajongóinak. A stúdiónak is tetszett a fiatalember tevékenysége és a sorozatot övező siker, ezért felkérték egy újabb Mortal Kombat mozi ledirigálására, ami szakítva a folytatásokkal újragondol mindent és reboot lesz. A forgatókönyv íróját is megtalálták már Oren Uziel (Mortal Kombat: Rebirth) személyében, a forgatást pedig jövőre kezdik, hogy 2013-ra hadba küldhessék a projektet. Tancharoen egyébként elárulta azt is, hogy a film nem a websorozat vagy a kisfilm folytatása lesz, hanem teljesen új történet.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.