Hirdetés

Tapló Télapó 2 - Doug Ellin írhatja és rendezheti

|

Doug Ellin Törtetők című sorozata olyan sikeres lett, hogy lehetőséget kap a vásznon is. Amíg azonban elkezdődik a forgatás egy másik filmre is aláírt.

Hirdetés

A 2003-as Tapló Télapó című komédiának a szkriptjét fogja újra írni, és vélhetőleg rendezni is. Az első részben Willie egy áruházi Mikulás aki zárás után, segédjével Marcussal kirabolja a bevásárlóközpont széfjét. Dolgukat nehezíti az áruházvezető, a bolti detektív, a szexis Mikulás-rajongó és egy nyolc éves kissrác. A címszerepben Billy Bob Thornton játszott, mellette Bernie Mac és John Ritter. Thorton már ősszel el szeretné kezdeni a forgatást, miután végzett a London Fieldsel. Amint kiderülnek további fejlemények tudatjuk veletek.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.