Hirdetés

Tarantino a 30-as évekbe tart

|

Hirdetés

Most, hogy már a mozikba került az Aljas nyolcas, sokan máris azon morfondíroznak, hogy miről fog szólni Quentin Tarantino következő projektje. A rendező korábban már beszélt arról, hogy szívesen visszatérne a vadnyugatra egy western-minisorozattal, illetve a Kill Bill harmadik részét is tervezi - most azonban egy új lehetséges filmről is beszélt. Ha minden igaz, Tarantino következő filmje Ausztráliában játszódik majd. A rendező azt nyilatkozta a közelmúltban, hogy minden alkalommal, amikor Ausztráliában jár, egyre több ötletet gyűjt egy bizonyos filmhez, amely az 1930-as években játszódna, és egy amolyan "Bonnie és Clyde-os" sztori lenne. https://www.youtube.com/watch?v=sdD56lUasP8 Bűnöző ausztrál szerelmespár a 30-as évekből? Mit szóltok hozzá?  

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.