Hirdetés

Tarantinós az új Jancsi és Juliska

|

Már az eredeti Grimm-mese is alkalmas arra, hogy egy gyengébb idegzetű kisgyermeket megállítson az egészséges növekedésben, a Jancsi és Juliska új akcióhorror változata, a Boszorkányvadászok viszont még ennél is jóval tovább megy.

Hirdetés

A történet szerint a testvérpár felcseperedvén rettegett boszorkányvadász lesz, akiken valamiért nem fog az átok, ezért nincs olyan fertemes banya, akit lövedékeik vagy kardjuk széjjel ne szakítana. – A gyerekeket nem árt majd otthon hagyni, mert erősen korhatáros akciófilmről van szó, amely tele van horrorelemekkel, miközben a fekete humornak is fontos szerep jut – magyarázza Tommy Wirkola norvég rendező, aki a Náci zombik című kultuszfilmmel írta be magát horrorparódiák történetébe. – A boszorkányok baromi rondák, és rengeteget káromkodnak, ezért az egész filmnek amolyan Tarantino-fílingje van – mondja a Juliskát alakító Gemma Arterton. /Uip Duna Film/

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.