Hirdetés

Taron Egerton lesz Elton John

|

Miután Töki megmentette, Elton bőrébe bújik. Ez kissé bizarr.

Hirdetés

Hacsak nem egy titkos Kingsman küldetést lepleznek vele. Azonban valószínűbb, hogy csak az Eddie, a Sas stábja állt újra össze egy újabb életrajzi filmre, amely nem csupán a címszereplő, hanem az összeszokott csapat miatt is ígéretesnek tűnik. 

Hirdetés

A Deadline értesülései szerint ugyanis Taron Egerton fogja a régóta tető alá hozni kívánt Rocketman című életrajzi filmben alakítani Elton Johnt. A film az énekes korai éveire fog koncentrálni a Királyi Zene Akadémián eltöltött időszakától kezdve az első sikereiig, amelyekből a dalszövegíró Bernie Taupin is kivette a részét.

A filmet az Eddie a Sas direktora, Dexter Fletcher rendezi, a produceri székben pedig természetesen ezúttal is ott fog ülni az Egertont a Kingsmanekkel egy csapásra sztárrá varázsoló Matthew Vaughn is, akinek a cége a Marv Film, valamint Elton John és férje, David Furnish vállalata, a Rocket Pictures fogja gyártani a produkciót, a Paramount Pictures pedig a film forgalmazója lesz.

A filmnek bemutató dátuma egyelőre még nincs, de már nyáron elkezd forogni, vagyis várhatóan valamikor 2019 második felében, 2020 elején számíthatunk a mozira. Egerton már el is kezdett gyakorolni a dalokra, azonban az Énekelj! után nincs kétségünk afelől, hogy ezúttal is brillírozni fog énekesi képességeivel. Fletcher pedig úgy tűnik ráérzett a zenés életrajzi filmekre, hiszen ő vette át a stafétabotot a Bohemian Rhapsody élén Bryan Singertől, miután a rendezőt kirúgták (állítólagos) tarthatatlan viselkedése miatt. A Freddy Mercury-ról szóló mozi a Mr. Robot-ból ismert Rami Malekkal a főszerepben év végén érkezik a mozikba. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.