Hirdetés

Taron Egerton főszereplésével készül a Tetris-film

|

Nem, most nem egy érthetetlen sci-fi kalandfilmről van szó.

Hirdetés

A Kingsman-filmekkel elhíresült, majd a Rocketmanben óriásit alakító Taron Egerton karrierje pont olyan mértékben és sebességgel ível felfele Hollywoodban, ahogy az a nagy könyvben meg van írva. Épp ezért lehet talán meglepő a soron következő szerepe, ám ha megnézzük, hogy mit is hivatott bemutatni a készülő Tetris-film, akkor talán világosabbá válnak a dolgok.

Hirdetés

2014-ben tervben volt már egy produkció a 80-as években világszintű népszerűségre szert tevő játék alapján, ám a nagyszabású sci-fi kalandfilmnek szánt projektből végül nem lett semmi - talán jobb is így. A most készülő Tetris-film ezzel szemben egy életrajzi dráma lesz, amiben többek között a játékkal kapcsolatos bonyodalmas jogi viszályok kapnak főszerepet, amiben a Nintendónak is óriási szerepe volt. Nagyon úgy fest, hogy Taron Egertonnal az élen kerül megfilmesítésre a sztori.

Több forrás is tényként kezeli, többek között a The List is, hogy Egerton aláírt az egyszerűen csak Tetris névre keresztelt filmre, amiben azt a Henk Rogerset alakítja majd, aki játékdizájnerként meghatározó szerepet játszott a népszerű kirakós történetében. A rendezői székbe Jon S. Baird ül majd, akinek a Stan és Pan 2018-as feldolgozását, a Bakelit című sorozatot vagy a James McAvoy fémjelezte Mocsok-filmet is köszönhetjük.

Ha a film munkálatai még idén megkezdődnek, akkor várhatóan 2021 és 2022 fordulójának tájékán várhatjuk a mozis megjelenést.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.