Hirdetés

Taron Egerton lehet a DC Filmes Univerzum Jason Toddja?

|

Hirdetés

Rengeteg őrültebbnél őrültebb pletyka látott már napvilágot arról, hogy ki lehet Jason Todd az épülő DC Filmes Univerzumban, ám a mostaninak végre értelme is van. A legújabb esélyes ugyanis a fiatal Han Solo jelölt, a Kingsman: A titkos szolgálat sztárja Taron Egerton. Todd karaktere körül egyébként azért is olyan nagy a hűhó, mert a képregényekben nem csupán Robinként, hanem később Nightwing és Red Hood formájában is feltűnt. Rengeteg híresztelést hallottunk már azzal kapcsolatban, hogy utóbbi alteregója szerepet játszhat Ben Affleck szóló Batman filmjében, ami a "A Death in the Family" és az "Under The Hood" képregényes történetek adaptációja lehet. A híreket egy DCEU-s pletykákkal foglalkozó twitter oldal szolgáltatta, akik szerint nem Egerton az egyetlen esélyes, ám ő az egyik favorit. Ti szívesen látnátok őt Jason Todd szerepében?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.