Hirdetés

Taron Egerton a Sziklát szeretné a következő Kingsman filmben látni

|

Mit szólnátok, ha Dwayne "The Rock" Johnson lenne a Kingsman 3 főgonosza?

Hirdetés

A Kingsman filmek Tökije, Taron Egerton elárulta, hogy a következő felvonásban legszívesebben Dwayne "The Rock" Johnsont látná az ellenfél színeiben. Az Aranykör alcímmel fémjelzett második rész már az első hétvégéjén szép számokat produkált a kasszáknál, amelyek biztosítják a Matthew Vaughn rendező által tervezett harmadik rész létjogosultságát.

Hirdetés

Samuel L. Jackson és Julianne Moore mindketten színes foltjai voltak a Kingsman filmeknek, akik nem hétköznapi gazfickókat alakítottak. Ennél kevesebbet a harmadik résztől sem várunk el és szinte biztosak vagyunk abban, hogy az újabb gonosztevőt újfent egy jól ismert színész vagy színésznő alakítja majd. Hogy pontosan ki az még kérdés, de Taron Egertonnak van róla elképzelése, hogy kivel szeretne farkasszemet nézni.

"Tudom, hogy ki lesz az a karakter és nem hasonlít az én választottamhoz, de imádom Dwayne Johnsont. Szerintem ő megfelelő lenne, viszont az a gonosztevő, akit Matthew [Vaughn] felvázolt nekem nem hasonlít Dwayne Johnsonra."

A harmadik etap még odébb van és van idő kicsit átformálni a karaktert, hogy jobban illjen Johnsonra, ha szükséges. Ezen felül a színész már bizonyította, hogy képes több területen is megfelelni és egy Kingsman filmtől pont azt várnánk el, hogy olyan szerepet kapjon, ami ránézésre nem illik rá. Nem tudjuk, hogy ki lesz végül a rendező választottja, de Dwayne Johnson mindenképpen érdekes jelölt a Kingsman 3 gonoszának szerepére.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.