Hirdetés

Tarzan 3D - Megjelenési dátum és infók

|

A dzsungelfiú történetét már számtalanszor mesélték el, de a pénz nagy úr és a Warner Bros. úgy gondolta, hogy van még mit kifacsarni ebből a franchise-ból! A 3D mellett persze néhány új információ is napvilágot látott.

Hirdetés

A Warner Bros. a napokban bejelentette, hogy 2016. július 1-én Tarzan visszatér. A film meglehetősen nagy budget-ből készül és biztos, hogy 3D verzió is jön (egyelőre az is lehet, hogy csak az). Az új Tarzant egyébként már több, mint egy éve készítgetik és egyszer még jegelniük is kellett pénzhiány miatt, ám az elmúlt hónapokban újra teljes gőzerővel száguld a megjelenés felé. David Yates rendezi, akinek többek közt az utolsó négy Harry Potter filmet is köszönhetjük, illetve a True Blood sorozatból megismerhetett Alexander Skarsgard fogja megszemélyesíteni Tarzant. Margot Robbie - aki a Wall Street farkasából ismerős lehet- lesz Jane, valamint Samuel L. Jackson és Christoph Waltz is valamilyen formában megjelenik a filmben. Ti várjátok a filmet vagy csak rókabőrként tekintetek rá?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.