Hirdetés

Tarzan - Alexander Skarsgard és Samuel L. Jackson a stábban?

|

A Harry Potter filmek rendezője, David Yates ezúttal Edgar Rice Burroughs Tarzanát szemelte ki következő filmjéhez, a feldolgozás stábja pedig egyre inkább alakulni látszik.

Hirdetés

Adott hát David Yates, aki az utóbbi négy Harry Potter epizódért volt felelős, ő csücsült bele a rendezői székbe. Az újabb Tarzan film a Warner Bros. berkein belül valósulhat meg, a legutóbb pedig arról pletykáltunk, hogy a stúdió Henry Cavill, Tom Hardy, Charlie Hunnam és Alexander Skarsgard színészeket pakolta a kívánságlistájára, ma pedig kiderült, hogy a legutolsó név diadalmaskodott, így a True Blood és a Csatahajó svéd sztárja, Alexander Skarsgard alakíthatja majd Tarzan karakterét. További érdekesség, hogy Yates-nek konkrét elképzelése van még egy figuráról, az pedig nem más, mint egy egykori zsoldos katona, akit Samuel L. Jackson játszhatna. Skarsgard áll a rendező listájának legtetején is, így annyi a dolga, hogy aláfirkantja a papírt és ezzel bebiztosította magát egy újabb nagyszabású projektbe, amely állítólag 90 millióból készül. A forgatás valamikor jövő nyáron kezdődhet, a sztori pedig akkor játszódik, mikor Tarzan és Jane már visszatért az őserdőből a civilizációba, ám Tarzan-nak Kongóba kell utaznia egy nyomozás miatt. A forgatókönyvet Stuart Beattie (G.I. Joe, A Karib-tenger kalózai 1-2-3-4, Collateral) és Craig Brewer (Footloose, Nyomulj és nyerj) írják, a producer Alan Riche (Háborgó mélység, Starsky és Hutch) lesz.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.