Hirdetés

Tarzan - Jessica Chastain lesz Jane?

|

Egyre inkább kezd alakulni a a Tarzan remake stábja.

Hirdetés

Az újabb Tarzan film a Warner berkein belül valósulhat meg. Azt már tudjuk, hogy a főszereplő Alexander Skarsgard (True Blood, Csatahajó) lesz, tehát ő alakíthatja majd Tarzan karakterét. A rendező David Yates (utóbbi négy Harry Potter) lesz. Yates-nek konkrét elképzelése van egy figuráról, aki egy egykori zsoldos, akit Samuel L. Jackson játszhatna. Régen súlyos bűnöket követett el az amerikai őslakosok ellen és azt reméli, hogy jó tettekkel vezekelhet előttük. Most pedig a Warner az Oscar-jelölt Jessica Chastaint szeretné Jane szerepére. A forgatás valamikor jövő nyáron kezdődhet, a sztori pedig akkor játszódik, mikor Tarzan és Jane már visszatért az őserdőből a civilizációba, ám Tarzan-nak Kongóba kell utaznia egy nyomozás miatt. A forgatókönyvet Stuart Beattie (G.I. Joe, A Karib-tenger kalózai 1-2-3-4, Collateral) és Craig Brewer (Footloose, Nyomulj és nyerj) írják, a producer Alan Riche (Háborgó mélység, Starsky és Hutch) lesz.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.