Hirdetés

Tarzan legendája - Gyönyörű az első előzetes (Frissítve)

|

Hirdetés

A Warner Bros. közzétette a Tarzan legendája (The Legend of Tarzan) első előzetesét. A két perces trailer egy meglepően komor és sötét történetet sugall, gyönyörű látványvilággal és érdekes karakterekkel. A történet szerint Tarzan (Alexander Skarsgård) már évek óta elhagyta Afrika dzsungelét, hogy ellátogasson a civilizált világba Jane-nel (Margot Robbie), akivel már boldog házasságban élnek. Viszont egyszer a parlament képviseletében vissza kell térnie Kongóba kereskedelmi megbízottként, ahol nem is sejti, hogy egy belga Leon Rom nevű kapitány (Christoph Waltz) próbálja őt felhasználni kapzsi és bosszúálló terveihez. Frissítés: megérkezett a szinkronos változat is! Szinkronos:  https://www.youtube.com/watch?v=t0Tk2PYdcbE Eredeti: https://www.youtube.com/watch?v=Aj7ty6sViiU A Tarzan legendája 2016 július 1-én érkezik a mozikba, David Yates rendezésében.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.