Hirdetés

Szinkronszínészekkel és izgalmas versenyekkel vár a Tavaszi MondoCon

|

Anime, manga, film és játék rajongók, itt a helyetek!

Hirdetés

2017. április 22. és 23. között kerül megrendezésre a Tavaszi MondoCon a HungExpo területén, ahol a legtutibb animés, gamer, sci-fi és japán popkulturális programok várnak a kilátogatókra. A két napos rendezvényen az írói vénájúak versenybe küldhetik fan fikciójikat és eredeti alkotásaikat, továbbá lehet majd társasozni, szonkronszínészeket hallgatni, pokémonokat vadászni és még rengeteg egyebet.

Hirdetés

A szervezők folyamatosan jelentik be a programokat, fellépőket és sztárvendégeket, ezért érdemes nyomon követni a MondoCon Facebook és hivatalos oldalát. Ígéretük szerint az év egyik legnagyobb cosplay-versenye elé nézünk, még Ausztriából és Oroszországból is érkeznek Cosplayesek. Fellép majd a Plasticzooms (japán) zenekar, lesz animekritika-videóverseny, AMV-verseny és még sok minden más.

Ti ellátogattok a rendezvényre?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.