Hirdetés

Chris Pratt-tel jöhet a Wind River rendezőjének új filmje

|

A színész ezúttal akcióthrillerben bizonyíthat.

Hirdetés

A Sicario - A bérgyilkos és A préri urai forgatókönyveit jegyző Taylor Sheridan a tavaly debütált Wind River - Gyilkos nyomonnal rendezői hozzáértéséről is tanúbizonyságot tett. A Jeremy Renner és Elizabeth Olsen főszereplésével készült mozifilm méltán pozitív fogadtatásban részesült a kritikusok körében (amit a 87%-os Rotten Tomatoes átlag támaszt alá), és nagyon úgy néz ki, hogy Sheridan a következő projektjén is a Marvel Moziverzum egyik színészével dolgozhat együtt.

Hirdetés

A galaxis őrzői és a Jurassic World filmekből ismert Chris Pratt a Hollywood Reporter értesülései szerint tárgyalásokat folytat az egyelőre cím nélküli akcióthriller kapcsán, amelyről mindössze annyi derült ki előzetesen, hogy egy olyan titokban működő osztagra fog koncentrálni, amely bizonyos ügynökségek védelme alatt álló kábítószer-kereskedők lekapcsolására specializálódott.

Pratt eredetileg idén ősszel a Cowboy Ninja Vikingen, jövő év elején pedig A galaxis őrzői harmadik részén dolgozott volna, de mivel különböző okokból mindkét produkciót elhalasztották, most egyéb szerepekre is elérhetővé vált. 

Taylor Sheridan következő filmje a Warner Bros. stúdió égisze alatt készül el David Heyman produceri közreműködésével, és már alig várjuk, hogy a fejlesztés előrehaladtával még több érdemi információval szolgálhassunk nektek róla.  

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.