Hirdetés

Kvíz: Te mennyire ismered a 2016-os Oscar-gálát?

|

Hirdetés

A 2016-os Oscar-gálát hazai idő szerint február 29-én, vasárnap, hajnali 1 órától követhetjük figyelemmel a vörös szőnyeges bevonulással kezdve, élőben a Duna TV-n, magyar nyelven. Mielőtt azonban ez megtörténne (és elrajtolna saját bejáratú díjátadónk, a CineStar Oscar), még készülünk nektek egy-két felvezetésként szolgáló finomsággal. Úgy gondoltuk, hogy az esemény előtt jó móka lenne felmérni, hogy ki mennyire van képben a jelöltekkel és a rendezvénnyel kapcsolatban, ezért készítettünk egy 15 kérdést tartalmazó kvízt, amikkel felmérheted az idei Oscar-gálát érintő tudásodat. Az indítás előtt még átnézhetitek az Oscar-jelöltek listáját, de azt követően csináljátok végig lelkiismeretesen a tesztet, külső segítség nélkül, úgy az izgalmas. Lássuk hát: [os-widget path="/zsoltnagy1/mennyire-ismered-a-2016-os-oscar-g%C3%A1l%C3%A1t"]

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.