Hirdetés

Teaser traileren az élőszereplős Bleach adaptáció

|

A mangakultúra újabb népszerű darabja kerül megfilmesítésre.

Hirdetés

Úgy fest egyre keresettebbé válnak az anime/manga adaptációk, vagy legalábbis a stúdiók egyre bátrabban nyúlnak ezekhez az alapanyagokhoz. A legfrissebb alkotás azért nem távolodik el túlságosan a mangák elsőszámú célközönségétől, hiszen a Bleach élőszereplős változatát a Warner Bros. japán részlege készíti.

Hirdetés

Külön örülhetnek azok, akik ellene vannak az alapanyagon történő bárminemű változtatásnak hiszen az első teaser trailer rövid pillanatai egy az egyben tükrözik azt a látványvilágot, amit a nézők és olvasók megszokhattak a Bleachtől. Persze messzemenő következtetéseket nem vonhatunk le 20 másodperc után, de nagyon reméljük, hogy a film lesz olyan menő, mint Tite Kubo mangája. A hívatalos szinopszis így szól:

"Kurosaki Ichigo sosem kérte azt, hogy láthassa a szellemeket, de mégis ezzel az adottsággal született. Amikor a családjára rátámad egy Lidérc, vagyis egy elveszett lélek, Ichigo halálistenné válik és onnantól kezdve az ártatlanok védelmezésének és a szenvedő lelkek megsegítésének szenteli az életét."

A Bleach film 2018 nyarán ékrezik a mozikba.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.