Hirdetés

Vérfagyasztó traileren az Insidious: Chapter 3

|

Hirdetés

Folytatódik az Insidious széria immáron a harmadik résszel, amelyet nem James Wan készít (megmaradt azért producernek), a rendezést és a forgatókönyvet Leigh Whannell vette át, aki az első kettő filmnél is segédkezett, így remélhetőleg egy méltó előzményt kapunk tőle a harmadik fejezet képében. A legújabb trailer előtti teaser mindenesetre biztató. Az Insidious: Chapter 3 története még a Lambert család horrorisztikus kalandjai előtt játszódik egy tehetséges médiummal, Elise Rainierrel (Lyn Shaye) a főszerepben, aki a holtakkal szeretne kapcsolatot létesíteni,  hogy segítsen egy lányon (Stefanie Scott)? akit nem hagy nyugodni a túlvilág. Rajtuk kívül feltűnik még a vásznon Dermot Mulroney és Angus Sampson, valamint Whannell saját maga is. Az amerikai premier június 5, a hazai egyelőre még ismeretlen. Íme a horror vadonatúj ízelítője: https://www.youtube.com/watch?v=G6MiuwFvC-o Nemsokára befut a teljes trailer is, frissítjük majd vele a hírt.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.