Hirdetés

11/22/63 - Kedvcsinálót kapott Stephen King sorozata

|

Hirdetés

Ha Stephen King és J.J. Abrams valamit együtt csinál, abból csak jó sülhet ki, igaz? Hamarosan megtudhatjuk, ugyanis Abrams cége készít egy nyolc részes sorozatot a Hulu-nak King 11/22/63 című könyvéből, amihez már ki is jött egy röpke fél perces teaser. A 11/22/63 egy több, mint 1100 oldalas regény, a főszereplője pedig Jake Epping (James Franco), egy kisvárosi angol tanár. Jake egy haldokló barátja utolsó kívánságát teljesítve visszautazik az időben, hogy megakadályozza John F. Kennedy elnök meggyilkolását. Először azonban szeretne egy „főpróbát” tartani, és inkább 1958-ba utazik, hogy egy másik gyilkosság megakadályozásával megnézze, lehetséges-e a küldetése. Azonban ha visszamegy a saját idejébe, majd megint a múltba, akkor addigi tettei semmisé válnak – de akarja-e ezt Jake valójában? Az első epizódot 2016. február 16-ára várhatjuk.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.