Hirdetés

Ted 2 - Az első fotó

|

Miután tett egy kis kitérést a Hogyan rohanj a veszTEDbe vígjátékkal, Seth MacFarlane visszatér Ted világához a folytatással, amelyből most megtekinthetitek a legelső képet.

Hirdetés

Mark Wahlberg főszereplőként tér vissza a Ted 2-be és Twitterén keresztül pár napja megosztotta a film legelső fotóját is, amelyen ő látható, amint Flash Gordon motorján csücsül. Aki látta a Ted első részét, annak nem kell magyaráznunk, hogy miért fontos Gordon Wahlberg karakterének, aki pedig nem, az mielőbb pótolja a hiányosságot, nem lőjjük le a poént. Egy biztos: Mila Kunis szerepét Amanda Seyfried veszi át, de lapértesülések szerint állítólag egy cameo erejéig azért felbukkan majd a 2015. június 26-ra belőtt vígjátékban. Tedet természetesen továbbra is MacFarlane kelti majd életre.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.