Hirdetés

Ted 2 - Itt a második korhatáros előzetes

|

Hirdetés

A Hogyan rohanj a veszTEDbe címében hiába szerepelt a piás, füves és nagyszájú maci és hiába állt mögötte a Family Guy sorozatot és az első Tedet jegyző Seth MacFarlane, képtelen volt ugyanazt a színvonalt hozni, mint amit készítőjétől megszoktunk, de a Ted 2 szépíthet MacFarlane bizonyítványán: a potenciál megvan, ezt alátámasztja a második felnőtteknek szánt trailer is. Másfél hónap múlva a magyar mozikban is látható lesz Ted újabb nagyszabású kalandja, amelynek témája egészen más lesz a korábbi részénél: kedvenc plüssünk és barátnője ugyanis utódot szeretne, csakhogy a pihe-puha maci érthető okokból képtelen az asszonykának gyerkőcöt nemzeni, ezért segítségül hívják Mark Wahlberg karakterét. Persze ahogyan az lenni szokott, hőseinknek semmi sem jön össze egyszerűen. A második 18-as karikás Ted 2 előzetes már itt van mackóstól, Wahlbergestől, Tom Brady cameóstól, mindenestül, mutatjuk is legott: https://www.youtube.com/watch?v=Qq_6W2jy7rc A Ted 2 július 16-án jelenik meg nálunk. Ti beültök majd rá?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.