Hirdetés

Ted - Friss képek

|

12 friss képet kaptunk a Ted-ből. Ígéretesnek látszik ez a vígjáték, az eredeti sztorija és alpári humora minden bizonnyal sok Seth MacFarlene rajongónak elnyeri tetszését. De nézzük a legújabb képeke

Hirdetés

Seth MacFarlane (Family Guy, Amerikai fater, Cleveland show) Ted című egyedi vígjátékában a címszereplő mackó hangját adja, akit egy kisfiú kívánsága feléleszt. A kisfiú felcseperedik (Mark Walhberg), az alkoholizálóvá és szabadszájúvá vált játéka pedig még mindig mellette van. Természetesen a csajozást is megnehezíti a dolog, nem sok lány szeretne olyan fiúval együtt lenni, akinek még mindig egy játék a legfontosabb dolog az életében. Mila Kunis is hasonlóképpen vélekedik, így a főszereplőnek választania kell köztük. A folytatásban a Ted legújabb, hangulatos poszterét tekinthetitek meg teljes méretében.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.