Hirdetés

Teen Choice Awards 2012 - A nyertesek listája

|

A 2012-es Teen Choice Awars egyértelmű nyertesei az Alkonyat és az Éhezők viadala voltak, ami érthető is, hiszen nem a minőség, sokkal inkább a fiatalok körében elért népszerűség szerint osztályoztak.

Hirdetés

Július 22-én került megrendezésre a tinik - állítólag - legkedveltebb eseménye, a Teen Choice Awards, amelynek jelöltjeire korábban majd két hónapig lehetett szavazni. A díjátadón fellépett Flo Rida, az ismét összeállt No Doubt és nem hiányozhatott az első számú közellenség, a fiatal lányok bálványa, Justi Bieber sem. A nyertesek listája a folytatásban olvasható, szinte minden papírforma szerint alakult.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.