Hirdetés

Jön a Teen Titans film, a Green Lantern átmegy Halálos fegyverbe?

|

Hirdetés

Elképesztő információkkal hozakodott elő a JoBlo a Cyborg és a Green Lantern filmekkel kapcsolatban, amiket természetesen pletykaként kell kezelnünk a hivatalos megerősítésig, de ha igaznak bizonyulnak, a DC Filmes Univerzum bizony még érdekesebbé válik a jövőben - ahogy Ben Affleck is ígérte.

George-Perez-DC-Comics-1024x485
Elsőként következzék Cyborg. A JoBlo szerint a 2020. április 3-ra tervezett mozit a jelenlegi formájában nem mutatják be, hanem inkább átdolgozzák, így Ray Fisher magánműsorát felváltja egy egész estés Teen Titans, azaz Tini Titánok film. Ha az átdolgozás pletykájára hivatalos oldalról is rábólintanak, akkor az azt jelenti, hogy a Warner úgy készít egy Teen Titans mozit, hogy közben a TNT csatorna már berendelte a sorozatot.
Hal_Jordan_and_John_Stewart_Young_Justice
A JoBlo arra is rámutatott, hogy a szintén 2020. június 19-re szánt Green Lantern Corps filmet úgy képzelik el az illetékesek, akár egy Halálos fegyvert, amelynek története afféle buddy-cop-akció stílust venne fel és a Hal Jordan - John Stewart párost egy szuperhős Riggs - Murtaugh duóként láthatnánk. Mi a véleményetek a fenti pletykákról?
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.