Hirdetés

Világok egyesülnek a Teen Titans Go! Vs. Teen Titans első előzetesében

|

Erre az animációs filmre érdemes lesz odafigyelni.

Hirdetés

Habár a Tini titánok, harcra fel! című rajzfilmre néhányan a 2003 és 2006 között futó Tini titánok meggyalázásaként tekintenek, az azt alapul vevő egész estés mozifilm tavaly kifejezetten sokak tetszését elnyerte önreflexív és a negyedik falat jellemzően áttörő poénjaival, ráadásul az Easter Eggektől hemzsegő jelenetek egyikében még Stan Lee is tiszteletét tette. A stáblista utáni bónusz jelenet gyanakvásra adott okot, miszerint egy folytatásban az eredeti rajzfilmsorozat szereplői is felbukkanhatnak valamilyen formában, és mint most kiderült, erre a Teen Titans Go! Vs. Teen Titansban kerül sor.

Hirdetés

A Pókember: Irány a Pókverzum lépteit követve a produkció különböző világok Titánjait fogja összeereszteni egy egész estés kalandra: A csapat modern, viccesebb megközelítése és a kissé komolyabb hangvételű, mostanra tizenöt éves rajzfilm szereplői kénytelenek lesznek minden nézeteltérésüket félretéve egyesíteni erőiket, hogy legyőzhessék Trigont, Hexagont, a Mikulást és magát az időt. A Teen Titans Go! Vs. Teen Titanst valamikor év végén fogják bemutatni, addig is alább megnézhetitek az első kedvcsináló videót. 

A filmben a jól megszokott szinkronhangok térnek vissza, hogy megszólaltassák a címszereplőket. Mint ilyen, Greg Cipes szolgáltatja Beast Boy, Scott Menville Robin, Khary Payton Cyborg, Tara Strong Raven, Hynden Walch pedig Starfire orgánumát. További szerepekben ott van még Kevin Michael Richardson, mint Trigon/Hexagon, Robert Morse a Mikulásként, valamint a Nightwing sorait felmondó Sean Maher.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.