Hirdetés

Teen Titans sorozat - Később jön és más néven?

|

Hirdetés

Mikor először meghallottuk, hogy a TNT csatorna élőszereplős sorozatot készít a Teen Titans (magyarul Tini Titánok) alapján, egyből mosolyra húzódott a szánk, hiszen ezzel nem csak azt láthatjuk, hogyan vált Dick Grayson Robinból Nightwinggé, de azt is, hogy miképpen alakított csapatot Ravennel, Starfire-rel és a többiekkel. A legutóbbi hírek viszont nem éppen pozitívak. Az első fejlemény, hogy a szériát állítólag nem Teen Titans vagy esetleg Titans néven fogja vetíteni a csatorna, hanem Blackbirds, azaz Fekete madarak címmel, noha ezt a készítők oldaláról még senki sem erősítette meg. A másik, amit hallottunk a projektről a SeasonZero-tól, hogy a történet változtatásai miatt nyárról egyenesen októberre tolódik a torontói forgatás. Emiatt a premier 2016 nyarára csúszhat, de a konkrétumokra egyelőre még várnunk kell. A Teen Titans (avagy Blackbirds) sorozat pilotját Akiva Goldsman és Marc Haimes írók jegyzik és a TitansWriters Twitteren már meg is osztották az első koncepciórajzot a projektről:

CHzHbPlVEAAhVEn
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.