Hirdetés

Segíts befejezni a Tékasztorik filmet!

|

Bihari Viktória nagyon be szeretné már fejezni a Tékasztorik filmet, de ebben a közönség segítségére is szüksége van.

Hirdetés

Bihari Viktória nevét biztosan ismeritek páran, vagy legalább az általa írt Tékasztorik blogot, amin keresztül szorgosan évről-évre határtalan kreativitással és lelkesedéssel osztotta meg velünk életének vicces eseményeit. Ugyan az utóbbi időben kicsit félretette az írást, persze nem teljesen, csak a számlákat neki is fizetnie kell valamiből és ezenkívül elég elfoglalt is volt, hiszen elkötelezett rajongói és néhány szakember segítségével leforgatta a Tékasztorik filmet. Összeszedték a legjobb sztorikat nekünk, hogy mozgókép formájában is megismerhessük Kis Viku egyedi vevőkörét a videótékából, barátait és családját.

Hirdetés

Nem tudom hogy lesz képes a film visszaadni Viki igazán szórakoztató stílusát, azt a kis magyar valóságot, amit bemutatott nekünk és talán írott formában a legszórakoztatóbb, de elkészült és most a segítségünket kéri, hogy a megfelelő módon juthasson el hozzánk a végeredmény és kifizethesse a szorgalmas dolgozókat. Az Indiegogon szeretné összeszedni a még szükséges összeget és nagyon kell a segítség, szóval szeretnénk megkérni titeket, hogy vessetek egy pillantást a projektre, amiben Viki mindent részletesen leír és egy videóban már kész jeleneteket is mutat nektek, amiből rögtön az is kiderül, hogy Csuja Imre bújik fater szerepébe, aminek már elégnek kell lennie, hogy legalább fontolóra vegyétek az anyagi hozzájárulásotokat, viszont ha mégsem, Vikiék egy csomó izgalmas dolgot is felajánlottak nektek.

A film főleg közöNségi finanszírozásból készült, abszolút lowbudget projektről van szó és mindez csak abban fog segíteni a készítőknek, hogy a legeslegjobbat hozzák ki a már 90 százalékban elkészült műből. Még hátra van kicsivel több, mint két hét, hogy összedobjuk a maradékot.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.