Hirdetés

Tekints a Jurassic World varázsa mögé ebben a vizuális effektekről szóló videóban

|

Hirdetés

A Jurassic Worldöt lehet szeretni vagy nem szeretni, de el kell ismerni, hogy nagyon is pofásak voltak a vizuális effektjei. Éppen ezért némileg csodálkoztunk azon, hogy Colin Trevorrow  blockbustere egyetlen technikai díjra sem esélyes az idei Oscar-gálán. Most az Industrial Light & Magic (akik egyébként A visszatérőért és a Star Wars: Az ébredő Erőért azért kaptak jelöléseket) tett közzé egy videót, amelyben jól látható hogyan épült fel darabról-darabra a Jurassic World időszámítás előtti világa. A Chris Pratt és Bryce Dallas Howard főszereplésével készült alkotás lett egyébként az idei év egyik legsikeresebb filmje, 1.67 milliárd dolláros bevétellel világszerte. Ti megvoltatok elégedve a látvánnyal? https://www.youtube.com/watch?v=5a7JKjVB8rs

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.