Hirdetés

Tekintsd meg A visszatérő megalkotásáról szóló videót!

|

Hirdetés

Most, hogy már egy ideje kihirdették az idei Oscar-díjátadó kategóriáinak jelöltjeit, lényegében elindultunk a díjszezon „második szakaszában”, melyben az érintett filmek és stúdiók érvelnek és kampányolnak amellett, hogy márpedig az ő filmjük érdemli meg idén azt a bizonyos arany szobrocskát. Mint ilyen, a Fox sem dőlhet hátra, ugyanis amíg egy másik évben A visszatérő minden bizonnyal tarolna minden fronton, addig idén nem lehet ebben olyan biztos, mert rettentően erős a mezőny. Bár nincs kétség afelől, hogy előbb-utóbb amúgy is érkezett volna egy ilyen „Így készült” videó (hiszen tudjuk, hogy nem csak DiCaprio, de az egész stáb a poklok poklát járta meg a forgatás során), de a rendező, Alejandro G. Iñárritu úgy gondolta, már most eljött az ideje, hogy megossza a nagyvilággal , miként is jött létre ez a zseniális, és hihetetlenül szép képi világgal rendelkező bosszú-dráma. De mem is szaporítanám tovább a szót, beszéljen helyettem inkább a videó: https://www.youtube.com/watch?time_continue=5&v=pJfTfsXFbLk

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.