Hirdetés

A Tél Katonája stílusában készül a Doctor Doom-film?

|

Most akkor hős, antihős, vagy gonosz?

Hirdetés

A Légió és a Fargo atyja, Noah Hawley tavaly a San Diego-i Comic-Conon robbantotta a bombát, mely szerint a Foxszal közösen Doctor Doom filmen dolgozik, vagyis a Fantasztikus Négyes ősellensége kapna egy különálló mozit. Azóta Hawley nem mondott semmit, most azonban kicsit megoldódott a nyelve. 

Hirdetés

Hawley az Observernek adott interjújában azt pedzegette, hogy a Tél Katonájához hasonlatos thrillerben gondolkodik.

A legérdekesebb Doctor Doom karakterében az az, hogy egy kelet-európai ország királya, vagyis van olyan története, ami már elsősorban egy politikai thrillerre hajaz. Az Amerika Kapitány: A Tél katonájában ez nagyon jól működött, ami lényegében nem volt más, mint egy hidegháborús film szuperhős mozinak álcázva. Az én verzióm más lesz és anélkül, hogy túl sokat mondanék róla, annyit elárulhatok, hogy több műfaj keveredik majd benne. Nem az a célunk, hogy újraindítsuk a Fantasztikus Négyes-franchise-t, hanem hogy egy valóban jó filmet készítsünk ezzel a karakterrel, amiben feltesszük a nagy kérdéseket: ő valójában egy hős? Esetleg gonosz? Mik is a valódi céljai? 

Kétségtelen, hogy a 2005-ös és 2007-es Fantasztikus Négyesben Julian McMahon, a 2015-ösben pedig Toby Kebbell nem volt a helyzet magaslatán, akárcsak a filmek, Latveria pedig csupán említés szintjén került szóba. Így Hawley elmondottai alapján egy alternatív Fekete Párducnak tűnik az egész, ahol egy nem éppen az erkölcsösségéről híres karakternek kellene megküzdenie a birodalmáért. Viszont felmerül a kérdés, hogy lehet-e a Fantasztikus Négyes nélkül Doom-filmet csinálni és ha igen, ki bújna a maszk mögé? És persze az is kérdéses, hogy lesz-e belőle valami, miután a Disney felvásárolta a Foxot, hiszen vélhetően sok filmterv landol majd a kukában, köztük szuperhősmozik is. Hawley miatt erre viszont nagyon kíváncsiak lennénk, már csak a belebegtetett koncepció miatt is.  

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.