Hirdetés

Teljes évadberendelést kapott a Superman és Lois Lane Arrowverzum-spinoff sorozat

|

Az Arrowverzum nem vész el a névadó Arrow végeztével, mindössze átalakul.

Hirdetés

A The CW hivatalosan is megrendelte a Superman & Lois sorozatot Tyler Hoechlin és Elizabeth Tulloch főszereplésével, amely a hálózat rendkívül népszerű Arrowverzumának része lesz, és közvetlenül a franchise egészét felrázó Végtelen Világok Krízise után játszódik majd.

Hirdetés

A Variety értesülései szerint a Walker, a texasi kopó tervezett újragondolása az Odaát főszereplőjeként ismert Jared Padalecki megformálásában szintén teljes évadberendelést kapott a csatornánál, és a Supermannel együtt valamikor a 2020/2021-es őszi sorozatszezonban várható az indulása. Fontos részlet, hogy mindkét produkciót a pilot forgatókönyve alapján rendelte meg sorozatnak a The CW, és mivel a forgatás valamikor tavasszal veszi kezdetét, nagy valószínűséggel további bejelentésekre is számíthatunk az elkövetkező hetekben, hónapokban.

A Superman & Lois kapcsán még korábban érkezett hivatalos leírás szerint a sorozatban a világ legnépszerűbb szuperhősét és a képregények legismertebb újságíróját követhetjük nyomon, amint igyekeznek megbirkózni mindazzal a stresszel, nyomással és bonyodalmakkal, melyek egyfolytában érik a munkavállaló szülőket napjaink társadalmában. Az egyórásra tervezett pilot epizód írói és executive produceri feladatait az a Todd Helbing látja el, aki a legutóbbi évadig az Arrowverzum oszlopos tagjának számító Flash - A villám sorozat showrunnere volt. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.