Hirdetés

Temérdek fotó érkezett a Pókember: Hazatérés forgatásáról

|

A stábtagok képei után, végre a főszereplőt alakító Tom Holland is megmutatkozott a Pókember: Hazatérés forgatásán.

Hirdetés

Körülbelül egy hete kezdték el rögzíteni a legújabb Pókemberfilm jeleneteit, azóta pedig az érdekes hírek mellett, a lesifotók is szállingóznak. A Loopernek köszönhetően most még több kép érkezett, ráadásul ezúttal a film főszereplőjéről, Tom Hollandról, aki a Polgárháborúból ismerős jelmezében feszít.

Hirdetés

A Jon Watts rendezte Pókember: Hazatérés 2017. július 5-én kerül a mozikba. Főbb szerepekben még Marisa Tomei May néni szerepében, Robert Downey Jr. mint Tony Stark, Michael Keaton a misztikus főgonoszként (többek szerint Keselyű), Logan Marshall-Green mint egy másodlagos gazfickó, Kenneth Choi Peter gimis igazgatójának szerepében és Zendaya egy Michelle nevű karakterként. További szerepekben még Donald Glover, Martin Starr, Michael Barbieri, Laura Harrier és Tony Revolori.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.