Hirdetés

Nyerj páros jegyet a Templomosok című HBO-sorozat premier előtti vetítésére! (Lezárva)

|

December 8-án mutatkozik be egy izgalmas történelmi sorozat az HBO-n, a Templomosok, de a szerencsésebbek már jóval előtte, november 30-án láthatják majd az első két epizódot, ugyanis 5 páros belépőt sorsolunk a premier előtti vetítésre.

Hirdetés

"A templomos lovagrend a középkor legerősebb, leggazdagabb, egyben legtitokzatosabb lovagrendje volt, melynek tagjai a keresztény egyház relikviái - köztük a Szent Grál - védelmének szentelték életüket. A sorozat a hit, hűség és testvériség krónikája, amely átfogja a lovagrend történetét a kezdetektől a bukásáig. A Szentföldön folytatott harcuktól kezdve a francia király és VIII. Bonifác pápa ellen folytatott küzdelmükön át a rend felszámolásáig követhetjük nyomon a keresztes lovagok útját." - szól az új HBO-sorozat, a Templomosok hivatalos leírása, ami egy rendkívül izgalmas szériát vetít előre.

Hirdetés

A Templomosok december 7-én kerül fel az HBO GO-ra, majd december 8-án az HBO-n is látható lesz, viszont aki plusz egy fővel együtt szeretné már jóval előbb megnézni a sorozat első két részét, az játsszon velünk az HBO Magyarországgal közös nyereményjátékunkon. A résztvevők között kisorsolunk 5 páros belépőt a Templomosok exkluzív premier előtti vetítésére, amelyet november 30-án este tartanak egy budapesti moziban (a vetítés pontos részleteit a nyerteseknek privátban közöljük). Ahhoz, hogy bekerüljetek az esélyesek közé, csak válaszolni kell egy egyszerű kérdésre:

Melyik sorozatban nem szerepelt a főszereplőt alakító Tom Cullen?

a, Downton Abbey

b, Gunpowder

c, Nagypályások

A helyes válasz betűjelét november 28-án, délig várjuk a puliwood@project029.hu email címre "Templomosok" tárggyal. Aki esetleg aggódna a szinkron miatt, ne tegye: az első két epizód angolul, magyar felirattal kerül levetítésre. NEM feltétele a játéknak, de megköszönjük, ha követed a Facebook oldalunkat. Ha esetleg kedvet kaptál a sorozathoz, most 1 hónapig ingyen kipróbálhatod az HBO GO-t, ahol sok hasonló sorozatot és filmet találhatsz. Sok sikert és jó szórakozást kívánunk!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.