Hirdetés

Ten - 2014 elején Schwarzi berobban a mozikba

|

A mellékelt ábra szerint Arnold Schwarzenegger teljes erőbedobással tért vissza a filmezéshez és jobb formában van, mint valaha, hiszen egyik akciófilmje követi a másikat.

Hirdetés

David Ayer (Az utolsó műszak, Az utca királyai) akció-thrilerrel jelentkezik, amelyhez megtalálta a tökéletes főszereplőt. A fent látható képen Arnold Schwarzenegger látható DEA embereként. A DEA nevű egység a világ legveszélyesebb drogbandáit próbálja felszámolni. A csapat rajtaüt az egyik rejtekhelyen, ahonnan több millió dollárral távoznak és úgy döntenek, hogy a milliókat nem adózzák le, hanem megtartják maguknak, de valaki módszeresen kezdi levadászni a tagokat. Kiderült a film hivatalos dátuma is, amelyet 2014. január 14-re lőttek be. A stábban helyet kapott még Terrence Howard,Sam Worthington,josh holloway és Joe Manganiello, a forgatókönyvet Skip Woods (Kardhal, Die Hard 5, Hitman) szerezte.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.